Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma

Jag är inte en blomma
Jag är inte vacker
Ingen av solens skönheter
Jag står i skuggan

Ensam..




Fri vers av Thomsén
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomsén
Thomsén