Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur lådan :)




Limerick (bra)...

 

En oklippt man från Råga Hörsta

han ville bli klippt, för det första.

Hur vill du ha det?

Som min bror har det!

Hur har han det då? Jo tack, såå bra!

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra