Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (ångest)...

 

En bajsnödig snåljåp från Marseille

inget alls han släppte ifrån sig.

På toan i ångest,

han då lade protest,

han skrek när han sket fanimej.

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 19:26



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja brukar man inte säga att de som är hårda i magen är snåla? Har precis för mig det.
2010-04-04

    ej medlem längre
Inget ska spillas!! *asg*
Slseri med resurser...
Bra Thyra!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra