Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor är inte logiska

Du bytte åsikt
från en mening till en annan
det är inte logiskt sa jag
det var innan jag förstod
att alla diskussioner å gräl
handlade om att sätta dit mig
och för att nå målet
så bytte du åsikt
från en mening till en annan
helt logiskt




Fri vers av Michael Lilja
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja