Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För vi dansar och du har så mjuka läppar


Kärlekssånger från en 140 säng


möter din blick,
dina ögon är det vackraste
kysser din kind
du ler

åh, ditt leende
skapar en perfekt symmetri
med dina stora,
blåa ögon


;du skapar skogsbränder i mig


mina fingrar rör lätt vid din kind,
du ser på mig

våra läppar
är nära varandra
så nära att energin,
mellan oss
sprakar
blixtrar högljutt

dina läppar närmar sig mina
mjuka, vackra läppar

våra tungor leker,
med varandra
vi ler


;vi ligger så länge





Fri vers av Louisedottern
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-02 11:51



Bookmark and Share


  elva12
Åh, vad underbart!
2010-05-12

  Ola Rydberg
Riktigt bra
rubriken är ju kanon
och min favoritrad
är

(du skapar skogsbränder i mig)
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern