Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små vibrationer.


Åh, du vackra


när jag kan berätta för omvärlden,
hur vackert ditt leende är

då är jag en poet;




Fri vers av Louisedottern
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-02 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern