Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag på väg mot något eller bort från något?


En liten liten fågel


siluetter av sammanflätad,
världsbild
flyger förbi
kupe fönstret

i ögonvrån blir det som,
en abstrakt oljemålning
vill inte flytta blicken
kanske förstör ögonblicket

fan nu kommer konduktören




Fri vers av Louisedottern
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern