Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på dagen.


Gryningsgator


gibraltargatan
jaha,
vad hjälper det mig?

några stenkast,
från avenyn
min vän vägrar vakna
så jag sitter utanför
hans port,
väntar

staden vaknar långsamt
för här i göteborg
finns livet fortfarande

långt där inne;




Fri vers av Louisedottern
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 20:07



Bookmark and Share


  Aldrig
ahh forsättnignen, eller försättningen?
gibraltarsund skulle hjälpa mer!
2010-04-04

    tehdog
asgrymt. inledningen
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern