Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaffe på morgonen.


Koffeinist;Göteborg förlåter mig!


tog skydd,
här inne på ett café
mahogny om jag,
förstått det rätt

köpte något dyrt,
för så är det här

men kaffet var utsökt,
mellan mina läppar
len över min tunga
mörk eftersmak

vem kan tacka nej,
till ett krypin med bra
musik?

min plånbok kan
men man kan ju läsa
böckerna på bokhyllan
kan david vakna snart?




Fri vers av Louisedottern
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-02 20:11



Bookmark and Share


  Aldrig
vardagspoesi i en vacker förpackning!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern