Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan



Det jag vill säga
det säger jag ej

det jag vill göra
det gör jag ej

det jag vill vara
det är jag ej

Men min önskan om
vad jag vill bli

det stämmer med mig




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-03 00:27



Bookmark and Share


  LassO
Får en att tänka på ett bibelord Rom 7:15
Text: Ty jag kan inte fatta att jag handlar som jag gör. Det jag vill, det gör jag inte, men det jag hatar, det gör jag.
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna