Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk inte efter, bara kasta dig ut i ingenting och låt någon fånga dig.


Förlåter aldrig din närvaro


kom kom,

infiltrera mig
nu när jag står,
här

blottad för dig

kom kom,
sockervadd och
fluffig jordgubbsdoft


vårstrålarna penetrerar,
även de djupaste av själar;




Fri vers av Louisedottern
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-03 18:16



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilka trumvirvelsteg
gillar doften och risken
2010-05-28

  edion
Fluffigt mjukt och samtidigt djupt som den djupaste grav gillas jävligt mycket
2010-04-05

    tehdog
rubriken
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern