Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av en kyss


Jag ser längtan i dina ögon
Mina är fyllda av förväntan
Sekunden innan är nästan
den härligaste
Min tungspets snuddar
vid dina läppar
Våra läppar möts och din
mun öppnas
I samma millisekund som
din tunga träffar min
faller jag handlöst i en
virvelström som bara
ökar i intensitet
Med ett flämtande kastas
jag tillbaka till verkligheten
Jag ser dina slutna ögon
och känner din njutning
Åh gud vad jag älskar
att kyssa dig




Fri vers av Zootsuit
Läst 691 gånger
Publicerad 2005-11-07 07:04



Bookmark and Share


  madinsane
okej.. jag tar mig tid från mitt pressade chema och PETAR i denna, eftersom jag finner det vara så givande :)) jag är en petare, så är det! :)

here goes;
jag anser att du använder dig av för många ord. denna blir en berättelse, mer än en dikt.
du ger läsaren allt, lämnar ingenting åt fantasin.
personligen, vill jag tolka den själv, hellre än att låta skribenten göra hela jobbet.

jag har pillar och petat i den.
här följer mina ändringsförslag:
eller snarare. jag gör om hela dikten.. bara sådär..

'i ögon
av längtan
möter jag dig
med förväntan

din tunga träffar min
och jag faller handlöst
i en virvelström

flämtande kastas jag
till dina slutna ögon
och njutningen i
en kyss'

jag skulle faktiskt vilja göra om den mer..
men jag inser ju att jag redan har slaktat den.. totalt.
förlåt.. jag är nog inte den man ska vända sig till med kärleksdikter..
ooops :/
2005-11-19

  Isla Estrecho
Visa den här dikten förr kyssföremålet i fråga så kommer hon aldrig att sluta kyssa dig!
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Zootsuit
Zootsuit