Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pausfågel


Ibland undrar jag vad för fågel
som är mitt livs pausfågel

Undrar vilket stillsamt ljud den gör
när jag tar det lite lugnt
från mitt eget liv

Borde höra den just nu
för jag behöver och
vill ha en paus




Fri vers av Zootsuit
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-08-23 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zootsuit
Zootsuit