Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräckblandad lyckorusning


Som Jenka
två steg framåt
och
ett bakåt

Man vill så gärna
bli kär

Så dära
himlastorande
som i
Mitt livs novell

Men i mitt liv
blir jag lika rädd
som intresserad

I mitt livs novell
skrämmer den
utlämnande
kärleken

Vågar man inte
kan man inte
bli sårad
men inte heller vinna

Jag tror jag hellre
vill vara Super-Mac
i Buster istället




Fri vers av Zootsuit
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-09 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zootsuit
Zootsuit