Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan som inte kan vara nu


Ofärdig är ditt hinder
Ingen kan veta när du är klar

Rädslan är ditt hinder
Ingen vet när du kan lita på dig själv

Jag litar på dig och vill finns där för att stötta dig på din väg till klarhet

Men tiden är både min gåva och mitt hinder




Fri vers av Zootsuit
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-08-03 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zootsuit
Zootsuit