Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en bil


Lättstartad som en Volvo i alla väder
Dragläget tar utan något större problem
Ettans växel krånglar sällan

Med några skutt och hopp
stannar bilen allt som oftast
Många korta resor kan det bli

Men att finna och slå an de växlar
som ger mig fartens berusning
tillsammans med långfärdens behagliga
och ibland monotona resa är svårt
För att inte säga nästintill omöjligt




Fri vers av Zootsuit
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-08-03 03:22



Bookmark and Share


  madinsane
jag skulle nog skrivit 'kortresor' eller 'korta resor'
nu är det hackigt.
och jag skulle dessutom bryta
på följande vis i;

'och ibland monotona resa
är svårt
För att inte säga omöjligt'
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Zootsuit
Zootsuit