Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

 

Det är inte i spegeln
jag finner mitt ansikte




Fri vers av Rachel Roth
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-11-07 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth