Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renhet

Rent är inte det som undviker att bli smutsig



Rent är det som låter sig bli smutsig



Men fortfarande är Rent.




Fri vers av Nilon
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 00:45



Bookmark and Share


  Anna*
DEN GILLADE jag jättemycket! Sann och viktig distinktion!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon