Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är detta? Panik!


Varför ser ingen
Att jag Ej kan Andas?
Varför ler alla?

Deras ansikten förvrängs.
Skräcken har mig i sitt grepp.

Jag försöker svälja
Hostar upp fördrinken.
Förrätt oäten.

Djupandas från magen nu!
Försöker, men syret

räcker ej alls till
Det jag önskar, vill;

Äta huvudrätt,
Hela menyn, njuta
av Liv födsel mej gav!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 15:04



Bookmark and Share


  PPQ
en mycket beskrivande text bravo
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp