Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSET HAR KOMMIT MEN JAG SOVER



Ljuset har kommit men jag gömmer mig
vill inget annat än sova bort min sorg
tröttheten viskar i mitt öra gå inte upp

själv bestraffningen är redan igång vad
jag tänkte jag skulle göra igår blevaldrig
av idag självömkan står skrivet i min själ

känner mig ensam övergiven utan nån
att luta mig emot när tröttheten gräver
hål i mig ännu en missad dag jag som
längtat efter solen

Min själs sol har redan gått
ned i graven alla har sina
familjesammankomst er men
jag sitter på min kammare
och synd om mig jag isolerar
mig stänger av telefonerna
stänger sovrumsdörren om
mig inte ens katten får komma
in i mitt,
mörker




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 19:21



Bookmark and Share


  arja savela
Du är inte ensam. Vi är nog många som känner igen oss i din dikt. Kram från en medsyster!
2010-04-05

  Eva Langrath VIP
Stor kram från mig till dig ensamheten skildrar du på ett sätt som kryper in under skinnet.
2010-04-04

  Amorina
Tung att läsa. Framkallar medkänsla.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen