Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filten på soffan. (trasdockan 1)...

 

filten på soffan

behövdes inte mot kylan

ändå låg den alltid över deras knän

pappans och dotterns

 

mamman i sovrummet

illamående av migränens

ofta återkommande

bultande smärta

 

efter teve-programmets slut

bultade smärtan

även

i dotterns rum

 

den av dottern

så förhatliga filten

låg snyggt ihopvikt

på soffans rygg

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-04 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket stark text med sanningsbakgrund!

Jag känner igen bilden!

Har arbetat med barn där sådant förekommit.

Det värsta brott en vuxen kan göra mot
sitt barn!!!

Hälsn. Ann
2010-04-07

  Anders Perols
Bra text som låter läsaren tänka och själv måla bilder.
2010-04-05

  thyra
Svar till Anna!

Jag kallar inte detta hatpoesi, det får stå för dig :)

Detta vill belysa att sådant här kan ske, fast att någon annan människa kan finnas i nästa rum, utan att märka eller ens få veta vad som sker.

Dessutom är det ett tävlingsbidrag så jag försöker sätta mig in i känslan :)
2010-04-05

  Monika A Mirsch VIP
utmärkt hatpoesi - med ord valda på guldvåg
2010-04-05

  Destino
Så enkla ord, men som ger en riktigt smärtsamt bild,
man blir ju så ledsen att sådana saker händer så mycket så ofta,
kram
2010-04-04

    ej medlem längre
Incest är nog den värsta sortens övergrepp på barn bland alla andra lika hemska.
Tummen upp text!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra