Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ironi



måste skriva av mig
skriva ut mig
skriva om mig

varit kvävd i 390 dagar
skriver som behagar
jag beklagar

ordbajseri
frosseri
ironi







Fri vers av mariasan
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 21:52



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
Skönt att skriva vad som helst som känns bra. Gillas!
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan