Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt bidrag till världens sista diktsamling (s.87)


I SKYMNINGEN


i skymningen lever du
ängslan
mörkret sänker sig
skogsstigen ser inte så inbjudande ut längre
känner mig ensam
väntar på att modet ska infinna sig
våndas

då lyser marken upp
plötsligt står du där framför mig
värmen av dig sprider sig i hela min kropp
lugnet infinner sig
hand i hand går vi framåt på stigen
som leder oss hem




Fri vers av mariasan
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-27 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir Varmt i hjärtat när hon tar in orden i sammet broderade.
2012-12-28

  Maiah VIP
fin och hoppfull
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan