Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operationen

Vägen var vacker igår.
Vi färdades mot okänd destination, men målet var givet.
Pirret i magen var nästan outhärdligt.
Väl framme infann sig lugnet och behovet av att skriva tror jag har återvänt.

Känner mig harmonisk.




Fri vers av mariasan
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-31 22:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt framfört..Välkommen tillbaka vännen! kram
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan