Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha det så skoj i stan älskling


sitter själv i soffan
ändå känner jag mig inte ensam
vi delar ett liv du och jag
jag knackade på din dörr
du släppte in mig utan minsta tvekan
tryggheten jag känner i dig
helar mitt såriga hjärta
att få dela livet med dig
gör att allting känns möjligt
ha det så skoj i stan älskling
när du kommer hem
får du kaffe och kyssar
du vet väl om att jag älskar dig
jag har bara inte vågat säga det än













Fri vers av mariasan
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-15 15:15



Bookmark and Share


  mickech
Mycket fint!
2014-01-28

    ej medlem längre
Så oerhört fint.....
2011-05-16

  Bibbi VIP
Harmoni.
2011-05-15

    ej medlem längre
Säg det, säg det!
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan