Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvinner aldrig inifrån älskling

du är ett träd
med löv
ett faller
det saknas ett blad
bladet försvinner ifrån det du ser
men det blir energi
stannar i stammen
försvinner aldrig

____________________________

du är
någon dör i din omgivning
det saknas någonting omkring
som fanns förut
den försvinner
men stannar i hjärtat
ger ny energi
försvinner aldrig




Fri vers av håell
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 10:56



Bookmark and Share


  Water VIP
Fint skrivet med ett budskap
i pedagogisk förpackning
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

håell
håell