Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro,hopp kärlek och önska

Tro
Vad var det jag trodde
Jag kan inte komma ihåg
Nu tror jag inget
Vågar inte

Hoppet
Allt jag hoppades
Vad blev det av det
Nu hoppas jag inget
Vågar inte

Kärleken
Blev inte det jag drömde om
Den förlorade all respekt
Nu vill jag inte ha den mera
Vågar inte
Varför skulle jag vilja våga
när man kan förlora
så mycket
Vill inte
vågar inte

Önska
Jag skulle vilja önska något
Men vad ska jag våga önska
Vågar inte önska för mycket
Vill inte




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-05 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman