Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flög såsom vi...

det mjuka, fina,
som jag fått se,
den varma, den glädje,
som fick mig att le.

har bara sköljts bort av ord
som aldrig kom fram
en del var borta,
tyvärr var det han.

det som då fanns
hann flyga förbi,
en fjäril av larven
flög såsom vi.

men alltför fort
hänförd av sin värld
berusande, Jublande,
åt all sin flärd

det mjuka fina,
som fick mig all le
blev hela den lögnen
jag skulle få se.




Fri vers av candela
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-11-07 12:23



Bookmark and Share


    BrokenHearted
:-) jättevackert skrivet... vackert men sorgligt..
sådana ord som 'le' och 'se' brukar jag tycka är nödrimmade liksom, men det känns inte så för resten är så originellt!
Bra skrivet.
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

candela
candela