Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om än med brustna

.




mellan klunkarna ur the muggen

kom insikten om att enhörningar kan existera

det var som att allt stannade


ingenting är fulländat
men i min värld finns redan bilden
-och du passar där

orden hoppet och kontrollen
stannade

och jag tystnade
i förfäran att förlora
det som så länge hade sökts

Och som spegelbilden av din dröm
suddades jag ut i kanterna

eftersom jag sakta tappar min identitet


flykten ligger mellan gråten och paradiset
och jag jag hyperventilerar innombords
min egen rädsla

men enhörningar finns
-om än med brustna horn




Fri vers av candela
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-23 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

candela
candela