Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du av solen kyssta leenden


du av solen kyssta leende.
du av vårens sköra hy,
av världen som vi möter
är varje morgon ny.

du av knopparna om våren
du som glädje vet
av varje kärlek funnen –
våren bär dess hemlighet.

du av nyfödd renhet
du oskuld varje år,
av solens kyssars skönhet
kommer varje vår

du ljus som besegras
du av färg som slår ut,
av motstånd utav vintern
som årtusenden förut.

du av solen kyssta leenden
du vackra glädje ting
av förlovningen med våren
jag alltid bär dess ring.




Fri vers av candela
Läst 627 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-15 00:39



Bookmark and Share


  le nu
jag älskar den här hjärtat! så vacker så vacker.../C
2007-02-12

  sandra b
vackert,vackert,vackert!! du är så duktig wendela!! grymt fin.
2006-08-06

  Daniel_78 VIP
=) härligt
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

candela
candela