Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattklubbsdrabbel i lysrörsneon


Discodunk och sockerdricka blandas i min sinnesgång
gårdagskvällens fyllehicka gör sig påmind natten lång
Dina ögon smakar kola suger i mig minsta blick
erektionssvälld anabola känsloladdad vällustkick

Biter tag om dina läppar, snärjer in ditt smakorgan
blossar upp likt chilipeppar, skiner till av bergsuran
Trevar fram längs dina kinder känner djupet av din brunn
finner sötman i dig rinner, grottsafari i din mun

Då musiken börjar ebba slutar slaknaden ta form
dina former reduceras, fylleångest blir abnorm
Sticker fingrarna i halsen, fyller strupen till sitt tak
alla minnen utav dansen och din bittra eftersmak




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-16 16:10



Bookmark and Share


    KalleLager
Varbergarn kan!
2007-03-20

  candela
fylleångest...reducerade former sista delen är enastående...vidrigt underbar! början är intensiv, galen, obetänksam...
"Dina ögon smakar kola suger i mig minsta blick" -bara så bra...
ingen kan väl beskriva en kyss en sen natt på ett dansgolv bättre än det här...*ler* Dina målande bilder är helt enkelt oslagbara! Du sätter ord på den där känslan av att bli bombarderad av intryck och gå runt i den egna världen halvt medveten om det och om hur känslorna förstärks...
"erektionssvälld anabola känsloladdad vällustkick"
säger allt! *haha*
underbar
det är som om man var där!
2005-10-31

    Hades Is Rising
Så jävla bra. Hård och kompromisslös.
2005-08-29

  madinsane
*bryter ihop*
vilka rim.. vilken reson.
hur bra som helst!
2005-08-17

  Smultris
Så jäkla snyggt skrivet..

*Gillargillargillar*
2005-08-17

    ej medlem längre
Suck?
Du är så klockren på det här med att skriva alltså.
Man blir fängslad direkt.

Gillar raderna:
"Dina ögon smakar kola suger i mig minsta blick
erektionssvälld anabola känsloladdad vällustkick"

Men överhuvudtaget är allt perfekt, och ja, att dina rim funkar och flyter det är bara otroliigt.

Lyckost du som är bra på sånt hära :)
2005-08-17

    n.
fan vad du kan rimma!! fem poäng för det! :)
2005-08-16

  Stäff
gött skrivet!
2005-08-16

  swimsus@gmail.com
ehum..pardon..VAL..inte VAR..
2005-08-16

  swimsus@gmail.com
detta var återigen en saftig sak producerad av dig..Du e bara för grym..Men handlar det om en kvinna eller om alkoholen i största almänhet..Berusande kan dock både kvinna -alkohol vaaaaaa..*Fniss*
Imponerade & skickligt var av ord..
2005-08-16

    Emma_med_t
Usch, det här låter som ett väskrivet, ångestfyllt fyllehångel.. Jo, tack det har ju dessvärre hänt några gånger ;-)..Riktigt bra!/E
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP