Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar av mig hatten för kärlekens oändliga mysterium

Jag trodde det var du
och min kärlek till dig
som skulle få
mitt hjärta att brinna,
mina ögon att rinna

men nu tror jag

att det är uppståndelsen
mellan oss båda

som får min verklighet att försvinna




Fri vers av DC
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 19:01



Bookmark and Share


  greajt
men, a
asbra och typ
väldigt bra
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC