Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hycklarnas marknad

 

På Hycklarnas marknad
böjer man ödmjukt sin nacke
men lite snett,
så att man kan snegla åt sidan
och iaktta effekten




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-06 13:57



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag håller med dem andra. Det här var snyggt!
2010-04-06

  Eva Langrath VIP
Snyggt Ler:)
2010-04-06

  Larz Gustafsson VIP
"Här kommer posörerna..."
2010-04-06

  C Cobain
Ha ryggenfrimänniskorna bär dessutom skyddsväst...!
2010-04-06

  stenen/ Yv Ericsson
Snyggt!!!
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger