Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt och nytt


Gammal och trött är snön
smutsig och grå
tynar den långsamt bort

Därunder väntar det nya, otåliga livet
på att få tränga upp, upp
och öppna sina blad mot ljuset




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som ett sånt där litet frö kan man ju känna sig ibland. För all del som ett gammalt smutsigt snötäcke också ... men det första är ju trevligare.

Tack för att du påminde om undret som sker varje år :)
2010-04-06

    ej medlem längre
Träffande om livets otålighet. Här i Gbg är nu all snö borta.. skönt.
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP