Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag åt ur din hand

Jag var hjälplös
när jag åt ur din hand
svarta fönster bakom din rygg
där stjärnor strålade tecken
på din kind
som bara drunknande
kan se




Fri vers av Michael Lilja
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja