Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som..


Som ett moln
som skymmer
en varm sol
och sprider
en kyla som
får allt att
frysa

Som en kil
som drivs
in i ett friskt
träd och gör
att livet sakta
viker

Jag vill driva
bort molnen
Jag vill krossa
kilen


Sakta vaggas
vi till ro.
Du är aldrig
ensam..




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders