Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://open.spotify.com/track/0Ph4gMxpj3ctgAcJJb5twb




Frätande andetag i mina lungor



Smeker lenhet från ditt yttre
stjäl din närhet
Blir till sommarvärme intill dig



Bygger glädje som tillhör
främmande
Stjäl den och döper den till "min"
som en spellista
på repeat




Jag brister
Bygger upp
Fyller på och tappar ur
Tänker gå mot strömmen
för att

Jag kan



Din kropp skakar
blödande kärlek pulserar
Andetag mot frost

som pärlor smyckar det din kropp



Jag tvinnar sockervaddstovor i ditt hår
Famlar i ditt mörker
fastnar i ditt ljus
men du vet

Jag kommer aldrig
gråta sorg
med dig



om du lämnar mig nu

























Jag kommer andas aska innan allt brunnit ut 







Fri vers (Modernistisk dikt) av *Camilla*
Läst 617 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-06 22:54



Bookmark and Share


  Ynklig
Berörande, helt underbar.
2010-07-30

  Andreas Widell
<3
2010-04-14

  blaite
Bra bra
2010-04-07

  Gunnar Odhner
Nerv och rörelse, motsättningar. Långt från alla schabloner. Du är en riktig poet, du.
2010-04-07

  Il poeta della luna
Älskar vissa partier.
Fin rytm!

<3
Månpoeten
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*