Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste befria mig från filmen, skriva den från mig. Sedan avpublicerade jag den. Varför fattar jag inte.




Grizzly man

 

det finns gränser Timothy
som vi inte ska överskrida

fly gärna ut i vildmarken
gå till det vilda
men bestäm dig vad du ska vara
ska du äta eller ätas?

eller ska du vara en människa?

det finns ett system i alltet
även i din galenskap
du vill inte vara en människa
och du vill inte äta
så vad återstår?

det finns smala gränser
och vidsträckta marker bortom gott och ont
det går höststorm i albuskagen
och hunger i bergen

men nu säger jag inget mer

 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 01:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Eat or be eaten", som Iggy Pop sjöng.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger