Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan

Mor smärtan gör mig inte illa
jag känner kärlek när du håller mig nära
hoppet var högt
nu är mina drömmar kvar för att leva genom dig
en ängel vid min sida
men ingen kristus som kan stoppa detta krig
att lämna mitt hjärta till svärdet
när den första snön kommer är jag borta
din död räddade mig,




Fri vers av dulores
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-11-07 15:49



Bookmark and Share


  Fru_Lygnelid
Fin, sann och sorglig o trygg sammtidigt.
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores