Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielsebrevet 6:6

Jesus och Maria Magdalena promenerade passionerat
i de mest kulinariska skogar då Marias mobiltelefon ringde
och hon var tvungen att genast återgå till sitt arbete.
Några timmar senare kom "Klippan" Petrus gående vid floden Jordan och fann Jesus sittande helt stilla och blicka
ut över vattnet. Petrus kunde inte stilla sin nyfikenhet utan
böjde sig ner framför Jesus och frågade:
- Hej Jesus! Vad gör du?
Efter en stunds tystnad svarade Jesus:
- Jag ska vara ärlig mot dig Petrus och säga som det är.
Istället för att onanera försöker jag tömma mina tankar.




Fri vers av Akke
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke