Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

livet är bara ett lån!
du är en låga!
ödet kan formas igen!




Fri vers av dulores
Läst 196 gånger
Publicerad 2005-11-07 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores