Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja.


Kolliderande rymdar


någonstans befinner jag mig
i denna faktiskt fysiska smärta,
i mina pannlober

det skar som rakblad,
mot nyvaken kind när din rymd
kolliderade med min

när insikten att monstret
inte gick att tygla,
växte in

;tog vi beslutet att aldrig ta ett beslut

*

vi skapar vilka konspirerade
meningar som helst, utan att
någon som helst bryr sig

;för oss så byggde vi något vackert, min vän

i besten som med sin
osynligaste klo, höll hela vår
existens tagen


vi flög fram på bläcklinjer







Fri vers av Louisedottern
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 18:03



Bookmark and Share


    tehdog
ja,

den bokmärktes.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern