Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN


Du log jag såg glitter i din blick
kunde inte nå fram men kände
din ande försiktig och vacker

Ville smeka ditt ansikte dra ett
finger över din kind kyssa din
fylliga mun mjuk och hungrande

längtan alltid denna längtan
våga eller inte våga ta första
steget du var så vacker då jag
såg dig när vi skildes åt

vågar inte hoppas eller tro längre
det som blir det blir men du väckte
sköra sköna vidrörande känslor inom
mig i mötet men jag vågar inte hoppas

jag säger högt att jag känner en inre
längtan idag men tårarna kanske
rinner imorgon.

du söta vackra




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 18:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker längtan...
2010-04-07

  Katinka VIP
Vackert, skört, tillitsfullt. Fin poesi!
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen