Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck, dessa tonåringar.


Hon gav mig aldrig en kärleksförklaring


viskningar

dessa små, små ord
tunna av svält
kan mätta en pojke
den pojke som längtar
pojken som flickan

;krossade

ville se något,
en förtydelse
dock var lovord
ingenting
att begära från henne

längtan efter att smeka
denna bleka hy
blev större för varje,
natt

*

smärtan,
den kom inte
när du föll

smärtan,
välkomnade du först
när du mötte marken

men ni kan fälla mig,
så många gånger ni vill

men ni kommer aldrig
få se mina skarpa knän,
möta den svarta asfalten


sommarens regn,
mötte samma asfalt som krossade,
;knän
väckte något helt annat,
hos mig

*

ikväll är staden vacker
den välkomnar oss
med sina siluetter,
mot den glödade rymden

för kärleken har fält mig,
igen
gripit tag, hårt
om min kropp
svurit att aldrig lämna mig

lovade ju att aldrig
låta känslan ta över
men du finns här hos mig,
nära mig

;dina fragment




Fri vers av Louisedottern
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-07 19:08



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Fin och känslosam! Jag gillar hela men särskilt de sista styckena.
2010-05-12

  sellout
ååh:) känner mig lite speechless..otroligt vackert skrivet.
2010-04-07

  RosaFlugSvamp
väldigt vackra ord du fick ihop där :)
2010-04-07

  thyra
Vackert skrivit! Tycker om!
2010-04-07

    tehdog
Mästerligt komponerad.

"smärtan,
välkomnade du först
när du mötte marken"
- som om "du" valde mötets skeende; underbart.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern