Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev och så försvann det. Orkar inte skriva ingress igen. Jag skriver texten för att vi bara ska försöka försöka varandra. Fråga denna jobbiga stygga drumliga text!!


Asken Yggdrasil


Världens skapelse?
Varifrån kommer namnet?
Nordisk sammansättning.

Men var, varför, hur?!
Styggelse?, Drasul?

Drummel knåpar ord?
De stammar någonstans
ifrån, ursprungligt.

Språkligt, brukligt, ursprungligt.
Från någons själ!
Historiskt, Fantaktiskt!

Ord är skapelse.
Ord är förståelse!

Jag fattar ingenting,
Du möter något du aldrig
Sett, hört, läst, känt förut

Är det styggt att våga?
Är det klumpigt att fråga?
Är det tabu att vara nyfiken.
Rädd men ett ben i egna jorden?

Inte säga nej utan bara lyssna?
Kul Kunskap för de som är lystna.

Vill man inte är det okej med det trygga.
Vill man kan man vara nyfiken i en strut.
En av de drastiska stygga.

Nu jag det dramatiska snygga…till förhoppningsvis

Varför jag började denna dikt Just Ask!
Vid svar jag hoppas jag kan klara mina idiotier förhoppningsvis!
Jag mixar teorier, en svår task.
Ingen går över gränser utan att visa upp sitt pass naturligtvis!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp