Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avund och Skvaller


Då ljuden viskas i korridoren
och hon vet
att hennes namn smutsas

då leenden studsar snett
mellan himlande ögon

och då tisslande
blir tasslande
under rökmolnen på gården

hon vet då
att livet är bra fattigt
bland de avundsjuka




Fri vers av Lena Söderholm
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-11 21:43



Bookmark and Share


  thyra
Gillar din slutsats i sista versen! Bra skrivit!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderholm
Lena Söderholm