Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid är andetag


Ensam i gränderna
de mörkaste
fattigaste
där vi girigt tar
det vi får

skapar längtan
av ingenting


trevar oss fram
med sanningen
bakom ryggen

och det vi ser
är endast längtan

den vi aldrig vidrör

kanske morgondagen
bär liv i sin gryning

tid är andetag

tystnad är allt vi har




Fri vers av Lena Söderholm
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderholm
Lena Söderholm