Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

---



Det hände
att jag fångade himlen
i mina händer

Se, sa jag då
det är här
skuggorna ljusnar

och du dansade
på kanten av livet

jag anade
redan då


i jorden
finns kraft
sa du

jag trodde dig

och i rännstenen
rullar kopian
av månen




Fri vers av Lena Söderholm
Läst 363 gånger
Publicerad 2010-04-14 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderholm
Lena Söderholm