Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttlådan

 

Glasfönsterfukten svettade tårar

Den kaklade kakafoniköttstugan

Tjöt illvrål

För varje hekto skinka

Styckad o klar

Med papperslaktsomslag

 

SÅLD!




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-11-07 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön