Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte säga något mer än att känslan blev djupt begraven bland dessa ord, gömde sig.


Drogerna smutsade ner vår kärlek


denna cirkulerande känsla
många försökt procijera
på ett pappersark
ett vitt blad av cellulosa
växande liv

passerar slitna linjer
när ljuset slår om till rött
livet ska inte sparas bakom
skyddande dörrar

när magen sammanpressas som en ölburk,
utan pant
skakar du mina befläckade knäskålar
ser du vad du har gjort?!

nej.

*

jag planerade aldrig någonting för vår,
samvaro
tystnaden äter upp oss inifrån
sakta som hungriga tankebanor

oljan spilldes i en kärleksfull
vattenpöl
skapade en dödligt vacker hinna
jag tänker inte bry mig

;ty det är det vackra som kommer döda oss

*

ni fimpade cigaretter i mina tomma ögonhål
brände levande tankar
för att förhindra en utveckling,
som stoppade era framgångar

tårar kändes som en överflödig sak
;för en redan befriad maskin

Ska skala bort din närvaro med mina förfrusna,
fingrar
äta upp tankarna om dig som alltid uppstår när
rodnaden bränner efter en beröring

;du hatar att jag älskar dig

*

tändargasen tog slut,
vi fick panik
för vår tillvaro kräver taktiskt berusning

endast sadister överlever en nykterhet

du berusar mig omedvetet
stick iväg!
;låt drogerna ta mig till undergång




Fri vers av Louisedottern
Läst 635 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-04-08 15:33



Bookmark and Share


  Fröken svår
Du skriver
som ingen annan.

Jag är tagen!
2010-05-02

  kråkan VIP
..oj va bra!..tack!
2010-04-14

  tobias wedin
"endast sadister överlever en nykterhet", fantastiskt sagt!
2010-04-09

    tehdog
"livet ska inte sparas bakom
skyddande dörrar"

"tystnaden äter upp oss inifrån
sakta som hungriga tankebanor"

"ni fimpade cigaretter i mina tomma ögonhål
brände levande tankar"

visst fan är det det vackra som kommer döda oss.

magnifikt, simon. ++++++++
2010-04-08

    tehdog
hahahahahhahahahaha


bokmärke
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern